Seminar: Positief zijn met Hooggevoeligheid

Seminar: Positief zijn met hooggevoeligheid

Begrijp meer over ontspannen, aarden, emoties, grenzen en innerlijke kracht. Ervaar voelbare veranderingen door verschillende begeleide oefeningen. In deze nieuwe interactieve seminar is begrijpen én voelen wat besproken wordt het uitgangspunt. Zodat jij werkelijk geïnspireerd wordt om het beste uit je hooggevoeligheid te halen!

5 onderwerpen: Ontspanning, Aarden, Emoties, Grenzen, Innerlijke kracht.

Duidelijke informatie, heldere uitleg en begeleiding van praktische oefeningen, laten jou direct ervaren welke invloed de 5 onderwerpen hebben op je gevoeligheid. De uitgelegde oefeningen zijn zeer geschikt om ook thuis toe te passen. Je leert hoe jij bewust wordt van je hooggevoeligheid in het samenspel met:

ONTSPANNING
Je leert wat stress is, hoe prikkels werken, wat overprikkeling is en hoe jij jezelf en je lichaam kan ontspannen.

AARDEN
Je weet de invloed van aarden op hoofd, lichaam, gevoel en dagelijkse situaties. Je herkent wanneer je ontaard bent. Je ervaart hoe jij jezelf goed kan aarden.

EMOTIES
Je leert de basis van emoties. Je wordt bewust hoe jij met emoties omgaat. Je voelt welke emoties van jou en van de ander is.

GRENZEN
Je weet het verschil tussen persoonlijke, lichamelijke en energetische grenzen. Je voelt hoe jij bewust wordt van jouw grenzen, en leert hoe jij je grenzen aangeeft en behoudt.

INNERLIJKE KRACHT
Je krijgt inzicht waarom gevoeligheid een kracht is. Je ervaart een methode om je innerlijke kracht te ontwikkelen.

De seminaris erop gericht om jou duidelijk te informeren en is gebaseerd op jarenlange coaching- en praktijkervaring. De praktische oefeningen zijn daardoor goed toepasbaar in je dagelijkse leven. Zodat jij echt iets bruikbaars meeneemt!

De aansprekende open seminar over hooggevoeligheid!

Is deze seminar wat voor jou?

Je wilt duidelijke informatie over wat hooggevoeligheid is. Je verlangt naar een begrijpelijke uitleg over om te gaan met stress, hoe je goed kan aarden, hoe je voelt wat eigen emoties zijn en van anderen, hoe je je eigen grenzen herkent, aanvoelt en behoudt en hoe jij je innerlijke kracht versterkt. Je wilt simpele thuis toepasbare oefeningen ontvangen. Je wilt op een leuke manier geïnspireerd worden om positief om te gaan met je hooggevoeligheid. Je wilt de ruimte hebben om je vragen te kunnen stellen.

Wat maakt deze seminar interactief?

Tussen de gekregen informatie door beoefen je een aantal oefeningen die aansluiten bij het onderwerp. Zodat jij de theorie gelijk in de praktijk kan brengen. Dit heeft als voordeel dat gelijk ervaart hoe je gevoeligheid werkt. De oefeningen zijn individueel, makkelijk en worden begeleid.

Na de seminar:

⊗ Weet je hoe je bewust kan omgaan met je hooggevoeligheid
⊗ Weet je hoe je kan omgaan met stress
⊗ Heb je ervaren om goed te aarden
⊗ Voel je wat van jou en de ander is
⊗ Leer je over jouw innerlijke kracht
⊗ Ervaar je dat hooggevoeligheid een prachtige eigenschap is
⊗ Ontvang je meerdere makkelijke thuis toepasbare oefeningen

✪✪✪✪✪ Reacties van deelnemers:

“Ik heb het ervaren als iemand die vanuit zijn hart zijn passie uitdraagt.”

“Bedankt voor het delen, inspiratie, positiviteit en enthousiasme!”

“Ik vond de aarde oefening echt prettig en ga hier zeker mee door!”

“Het was onwijs interessant en leerzaam!”

“Ben dankbaar dat ik hier mocht zijn en leren, voelen en begrijpen!”

“Ik vond het een rustige, ontspannen middag en erg leerzaam! Thumbs up!”

Over Jim Landman:

Jim Landman is gecertificeerd begeleider en expert op het gebied van gevoeligheid. Hij heeft zijn jarenlange ervaring als coach in persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met zijn kennis over gevoeligheid.
Dit stelt Jim in staat om omgaan met gevoeligheid goed te vertalen naar praktische en dagelijkse situaties en oplossingen. Hij doet dit door het begeleiden en coachen en het geven van lezingen, seminars en workshops door Nederland en België.
Ook heeft Jim een methode ontwikkeld die actief de onderwerpen ontspanning, aarden, emoties, grenzen en innerlijke kracht behandeld.
Jim heeft zich gespecialiseerd op het gebied van grenzen: energetische, lichamelijke en persoonlijke grens en stress / burn-out / overspannenheid. Met zijn seminars en workshops heeft hij inmiddels al ervaring met meer dan 350+ deelnemers. Daarnaast heeft Jim veel kennis van boeddhistische psychologie, mentale weerbaarheid, mindfulness en zelfliefde.

Seminar beleven?

Bekijk de agenda.